A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 Az én történetem, vagyis úton a siker felé a mindennapi kávéval

 

"Döntsd el pontosan mit akarsz. Határozd meg pontosan az árát, aztán szánd el magad, hogy megfizeted.

Bunker Hunt olajmilliárdoss

 


A történetem kezdete visszanyúlik első éves egyetemi hallgató koromig, mikor kezdtek megjelenni mifelénk is az első MLM cégek és akkor a tanulmányi ösztöndíjam kiegészítése végett kezdtem el foglalkozni ezzel a típusú üzlettel, ami komoly zsebpénzt hozott nekem abban az időben. Sajnos akkor még gyerekcipőben járt ez a vállalkozás, alig voltak raktárak az országban, így mikor össze tudtam gyűjteni egy-egy nagyobb rendelést, akkor éjjel vonatoztam, hogy eljussak a legközelebbi városba ahol raktár volt és meg tudtam vásárolni a termékeket, majd a legközelebbi járattal már jöttem is vissza, hogy másnap részt tudjak venni az egyetemi órákon.

 

Mivel internet akkor még az egyetem laborjaiban sem volt, a hálózatépítés is a hagyományos módszerekkel történt, ami nem nagyon volt ínyemre és a megfelelő motiváció hiányában a tanulás mellett hamar a terhemre lett és felhagytam ezzel a vállalkozással. Igaz a cég termékeit azóta is szívesen fogyasztom, mivel a minőségével az árhoz viszonyítva a mai napig elégedett vagyok.

 

Az egyetem elvégzése után az első munkahelyemen számítógépes programok írásával kezdtem foglalkozni, majd a második munkahelyemen, ahol már internet is volt, hobbi szinten kezdtem el foglalkozni a weboldalak programozásával is. Akkoriban kiváltság volt még, ha valakinek az otthonában saját internet hozzáférés volt. Aztán mikor nekünk is lett otthon internet hozzáférés, elkezdtem foglalkozni a gondolattal, hogy folytassam a félbehagyott MLM üzletet, mint online vállalkozást.

 

Akkoriban mondta az egyik kollégám, hogy úgy látja, nekem egyszer egy komoly online üzletem lesz. Azóta az állandó munkám mellett folyamatosan kerestem a lehetőséget, hogy egy ilyen üzletbe belevágjak.

 

Nekifogtam, összeszedve minden tudásomat, hogy önerőből egy olyan rendszert építsek fel, mint amilyent most ingyenesen, akár több nyelven is a rendelkezésünkre bocsájt a DXN. Hamar rájöttem, hogy az én elképzelésem megvalósítása messze meghaladja a képességeimet és abbahagytam az egészet.

 

Paulo Coelho, a neves brazil író, az Alkimista cí könyvében írta Ha akarsz valamit, az egész Mindenség összefog, hogy kívánságodat megvalósíthasd. Úgy érzem az én kívánságom teljesítésére is összefogott a Mindenség, hisz szinte elképzelhetetlen módon kerültem kapcsolatba szponzorommal Tamással és a DXN céggel. Úgy éreztem eljött az a lehetőség amire mindig is vágytam.

 

De hogy jön ide a kávé? A ganoderma kávénak köszönhetően újra rászoktam a kávéra, mivel ezelőtt 9 évvel a lányom 1 éves születésnapján megfogadtam, hogy többé nem dohányzom és a gyerekeim soha nem fognak cigit látni a számban. Ez csak úgy sikerült, hogy a kávéról is lemondtam. Aztán miután a szervezetem már kitisztult a nikotintól és nem kívántam többé a cigit, barátaim meghívására néha elfogyasztottam egy – egy csésze kávét.

 

Miután a ganoderma kávét megismertem, azóta rendszeres fogyasztója vagyok, hiszen azon kívül, hogy megtetszett az íze, jótékony hatását is felfedeztem magamon.

 

Tehát összeállt a kép. Egy olyan vállalkozásba csöppentem, ahol kiválóak a termékek, fantasztikus ingyenes online hálózatépítő rendszer segíti a munkámat, ingyenes online képzések gondoskodnak fejlődésemről. S mindezt otthonról az internet segítségével, elérve olyan embereket akik több 100 km-re vannak tőlem, vagy akár más országban, és akik közül csak azokkal kerülök kapcsolatba akiket valamilyen szinten érdekel ez az üzleti lehetőség, megkímélve magamat attól a kellemetlenségtől hogy barátaimat, ismerőseimet, rokonaimat nyaggassam az üzleti- és termékbemutatókkal.

 

Ahhoz hogy Ön is megismerje ezt a nagyszerű lehetőséget, elengedhetetlenül szükséges, hogy feliratkozzon a 6 részes tájékoztató jellegű hírlevelemre, amelyekben részletesen bemutatom, hogy

 

- Miért pont a DXN?

- Mi a munka valójában?

- Milyen online eszközöket biztosít a DXN?

- Mik DXN a jutalékrendszer sajátosságai?

- Mennyit lehet a DXN-el keresni?

- Hogyan csatlakozhat a DXN-hez?

 

ami segít majd Önnek eldönteni, hogy érdekli-e vagy sem ez az üzleti lehetőség.

 

Amennyiben kérdései merülnének föl, állok rendelkezésére. Kérdéseit elküldheti a Kapcsolat oldalon lévő üzenetküldő segítségével, vagy a feltüntetett elérhetőségek bármelyikén felveheti velem a kapcsolatot, de akár visszahívást is kérhet az Üzleti lehetőség, Letöltések, Kapcsolat oldalakon lévő űrlap kitöltésével és elküldésével.

 

 

 

 

 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on